👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
Fotogalerie -  Activiteiten 2007 -  Reis Keulen -  gebuurtekringvzw

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Reis Keulen

We zouden eens naar Keulen gaan. Wat, zouden? We zijn gegaan. Met een volle bus leden, vrienden en sympathisanten van de gebuurtekring. Zo’n ganse dagreis hadden we nog niet op ons programma staan, maar nu zijn we blij en fier dat we het aangedurfd hebben. Iedereen van het bestuur had een klein stukje van de organisatie tot het zijne gemaakt en zodoende zijn we, al zeggen we het zelf, tot een goed resultaat gekomen. Het inslechte weer dat ons beloofd was bleef voor ons vanaf het vertrek ver weg en hoe meer we de bestemming naderden hoe beter het weer werd. Vele van onze groep hebben aan de boorden van de Rijn zelfs op een terrasje kunnen vertoeven.
Vanzelfsprekend was de kerstmarkt het hoofddoel en al gauw had iedereen ontdekt dat je dat best niet bezichtigt in een grote bende. Het was ook zo voorgesteld om iedereen een zestal uur gewoon vrij te laten en die tijd te laten invullen zoals ze dan zelf wilden.  
Niets dan voldane gezichten dan ook bij het terug instappen op de bus. Iedereen had zijn eigen verhaal en er werden al hardop plannen gemaakt voor de toekomst. Het is natuurlijk voor de deelnemers heel plezant om met zo’n groep vrienden aan een aantrekkelijk prijsje naar een aangename plaats gebracht te worden. 
Het bestuur dankt dan ook de ganse groep voor de gezelligheid die op de reis te bespeuren viel en zal niet doof blijven voor verdere suggesties.
 Tot de volgende keer.