Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Hapjesavond 27-11-2015

Enkele jaren geleden stelde Elke voor om een hapjesavond te organiseren.  Enkele maanden later was het zo ver.  In het nu afgesmeten dienstencentrum ‘De Lelie’ kwamen vele buren en sympathiesanten samen om in groepjes verschillende hapjes klaar te maken.

Toen we ‘De Lelie’ niet meer hadden weken we uit naar ‘Ter Leyen’.  Zoals reeds meermaals gezegd is dat voor vele mensen te ver uit de buurt, vooral ’s avonds, en de opkomst verminderde.

Rina had zich intussen onmisbaar gemaakt en toverde met haar werkgroep toch nog enkele bijzondere hapjes uit de hoed.

Het werk dat daaraan vooraf ging en het feit dat niets mocht vergeten worden (men was niet in enkele minuten op en neer naar huis gefietst) maakte het echter te zwaar.

foto Johan

Op 27/11 werd dan de laatste hapjesavond gehouden.  Om er iets feestelijks van te maken hebben we er ook een crea-uurtje aan vast gekoppeld.  Cindy van Cinderellacreaties maakte samen met een 11-tal knutselaars een mooie kerstversiering. 

foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan

Hapjesavond

Een twintigtal hobby-koks maakten een vijftal heerlijke hapjes.  Aan een grote tafel zat de jury, enkelen zogezegd om de bar te doen, maar eigenlijk meer als eerbetoon aan Rina die  afscheid van haar hapjesavond nam.  Pieter bedankte haar en zette haar figuurlijk in de bloemetjes.  Het bestuur zal haar nog wel een geschenkje geven.  Bedankt Rina.

Laat het ons maar uitdrukkelijk zeggen, Rina doet wel voort aan de andere activiteiten.

 

foto Johan foto Johan
foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan