Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Wandeling en receptie 22/6/2013

Net als 25 jaar geleden, toen we met de gebuurtekring begonnen, hebben we met de buurt een wandeling gemaakt. Maurice was onze gewaardeerde gids die ons van alles vertelde en toonde wat er als bijzonder te zien was in de Generaal Lemanlaan. Elke dag rijd je daar voorbij zonder te kijken, en maar goed ook als je met de wagen bent.
foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan

Hij leidde ons ook binnen in het Gentpoortgebouw. Nog zoiets waar je honderden keren doorwandelt maar niet beseft wat daar allemaal te zien is.

foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Pieter

Panoramafoto’s

foto Johan foto Pieter
foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Pieter

Heel stipt is de groep wandelaars aan het stadhuis aangekomen waar ze direct naar de Gotische zaal werd geleid. Ondertussen waren ook de leden die rechtstreeks naar het stadhuis kwamen naar de mooie zaal geleid.

Door een zeer vriendelijke gastvrouw werden wij welkom geheten en gaf ze het woord aan Schepen Demon. Franky is ons tegenwoordig niet onbekend en ook de gebuurtekring is door de schepen reeds goed gekend.

In een mooie toespraak beschreef hij in het kort de doelstelling en de hoogtepunten van 25 jaar gebuurtekring. Daarin werd hij gevolgd door onze voorzitter Gerard die het speechen al als een soort hobby begint te zien. Aan beide heren dank voor de mooie woorden.
Zoals we het van een gastvrij stadsbestuur verwachtten werden wij vriendelijk uitgenodigd voor een drink in de lokalen van de burgemeester die, zoals het dikwijls gebeurt, niet kon aanwezig zijn. Het is hem vergeven.

Na een leuke babbel met alle aanwezige leden keerden we voldaan terug naar huis. Op naar de 30 jaar

foto Johan foto Johan foto Johan foto Pieter foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan foto Johan