Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwjaarsreceptie 8 januari.2012

Omstreeks 8.30 uur schoten de eerste medewerkers in gang om de receptie klaar te krijgen om 11 uur. Tafels werden aangebracht en de schikking van de zaal werd opgezet. De mensen van ‘hapjes maken’ maakten de toastjes klaar, de gasten konden komen. En die kwamen al vanaf 10.45 uur toe, kwestie van plaats voor te behouden voor anderen die iets later zouden komen. Om 11.30 uur was het zaaltje reeds helemaal gevuld en kon Gerard beginnen aan zijn maidenspeech. Albert had om persoonlijke redenen ontslag genomen als voorzitter en Gerard heeft zijn plaats ingenomen.
De drankjes vloeiden rijkelijk en de hapjes smaakten opperbest. We waren er weer in geslaagd om een 100-tal leden en sympathisanten bijeen te krijgen voor een gezellige babbel en dat is nog altijd één van de hoofdbestaansredenen van een gebuurtekring.
2012 is ingezet voor onze gebuurtekring en we hopen er opnieuw een spetterend jaar van te maken.
Hieronder kan men de speech van voorzitter Gerard lezen.
Beste buren en vrienden van de gebuurtekring.
In naam van het ganse bestuur ben ik verheugd U weer zo talrijk te mogen begroeten op onze nieuwjaarsreceptie. Ik wens jullie allen een gezond en gelukkig 2012 toe.
Ik doe dit als waarnemend voorzitter omdat Albert, uit persoonlijke reden, ontslag heeft genomen als voorzitter. We zullen hem op een volgende gelegenheid in de bloemetjes zetten voor het vele en mooie werk dat hij heeft gepresteerd. Hij heeft ons echter beloofd in de toekomst verder te blijven werken voor de vereniging, zij het niet meer als voorzitter.
Op de eerste plaats zou ik echter iedereen willen bedanken die aan deze receptie heeft geholpen. Maar zoals het in onze traditie past willen we niet persoonlijk gaan danken, maar wel de groep als geheel.
En we hebben heel véél groepen van mensen in onze vereniging. We hebben mensen die werken aan de administratie, aan de website, aan de computerlessen, aan de fietstochten, de uitstappen, de kindernamiddag en de Assebroekse feesten enz. … en dan vergeet ik nog wel dingen die plaatsvinden in onze kring, ònze gebuurtekring.
Wie ik zeker niet wil en mag vergeten zijn die vele leden en sympathisanten die afkomen naar al die activiteiten. Heel speciaal wil ik dit jaar de mensen bedanken die meegewerkt hebben aan het invullen van de enquête. Hier in de gang kunt U de resultaten van die enquête in grafieken bekijken.
Ik wil jullie allen niet langer ophouden om te genieten van een deugddoend glaasje en een lekker hapje en vooral van een gezellige babbel met de buren en vrienden.
Gezondheid.