Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

fotoboek

Op maandagavond 2 mei is de voorstelling van ons fotoalbum doorgegaan, in het bijzijn van de Burgemeester. Als bestuur van de gebuurtekring zijn we natuurlijk heel fier dit te mogen meemaken.

Door de aanwezigheid van de Burgemeester, Maarten Hillewaert van Stedenbeleid, onze leraars Johan Desender van Brugsebuurten en   Jürgen Dewiite, beroepsfotograaf, de talrijke opkomst van de pers  alsook van een groot aantal leden, kunnen we dit als een geslaagde avond  beschouwen.
Na een verwelkoming door onze voorzitter en de toespraken van de Burgemeester en Suzy had onze webmaster Rina de eer  om een eerste exemplaar van het fotoalbum aan de burgemeester te overhandigen. Dit in naam van het bestuur en alle cursisten, die wij van harte bedanken voor hun gedrevenheid om het album tot zo’n schitterend resultaat te brengen.
Na het officiële gedeelte kon men genieten van een natje en een droogje. We konden dan ook na lang en ongedurig wachten eindelijk ons eindresultaat bekijken , want vóór deze avond was dit onmogelijk. Vol bewondering en tevreden van het resultaat hebben sommige onder ons hun werk wel tot tweemaal toe bekeken. Na lang napraten zijn we met een gerust hartje naar huis gegaan.
Een dankwoord aan iedereen is hier zeker op zijn plaats.

Cursisten