Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Feestweekend 4 en 5 september

De feesten van de gebuurtekring begonnen reeds op zaterdagnamiddag met de pannenkoeken-namiddag.  Door het mooie weer kon bijna alles buiten gebeuren en dat maakte het nog gezelliger dan anders.

kindernamiddag

Ook op zaterdag was er de kinderhappening, ingericht door de gebuurtekring, die weeral een grote groep kinderen aantrok. Dit keer was het een groep uit Schoten die een schitterende ‘Kids-Disco’ kwam brengen voor het jonge geweld. Omdat ze zo goed en leuk waren willen we u hierbij hun website afdrukken zodat geïnteresseerden hen kunnen vinden. www.everyoneweb.com/kinderdisco.
We zijn wel fier dat een ‘kleine’ gebuurtekring zo’n groot kinderfeest kan organiseren.

’s  Avonds waren de inwoners van Assebroek weer uitgenodigd voor een hapje en een drankje tijdens de officiële opening. Zoals altijd was het binnenplein van het dienstencentrum ‘De Lelie’ volzet.

Organisatie Feestcomité.

ontbijt

De zondagmorgen kwamen druppelsgewijs de buurtbewoners naar ‘De Lelie’ voor het inmiddels bekend buurtontbijt.

Ondertussen brachten de vele vrijwilligers het grote plein in orde, werd de bar in de nieuwe tent opgezet, en werd alles in gereedheid gebracht voor het grote feest.

Reeds voor de twaalfde keer op rij was het Albertpark het kader voor een schitterende muzikale namiddag op zondag 5 september. De harmonie “Werkerswelzijn’ bracht één van zijn beste concerten in jaren. De groep ‘The Valentino Stars’ zorgde weer voor een gesmaakt optreden. Stilaan liep het plein helemaal vol want de Bobby Setter Band stond weer geprogrammeerd en die zorgt altijd voor ambiance. Maar natuurlijk was er dit keer ook Liliane Saint-Pierre. Van overal kregen we mailtjes van mensen die wilden weten waar de Albertpark lag en wat de coördinaten waren voor hun GPS. We kunnen dus zeggen dat er van overal volk werd aangetrokken en dat kan enkel maar goed zijn voor de kermismarkt, de rommelmarkt en de festiviteiten op het Perretje. We hebben nog geen foto’s van die organisaties gekregen maar het mag gezegd… overal was er veel volk en dat doet ons plezier. De link tussen het Perretje en het Albertpark was er, door het opnieuw inschakelen van de Gulden-Peerdenstraat, opnieuw en dat was een goede zet. Dat ook, onverhoopt, de Astridlaan kon worden afgesloten maakte het geheel compleet.
2010 was een voltreffer, op nu naar 2011.