Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Bezoek Sinterklaas 04/12

Aan de mensen van de gebuurtekring

Beste ouders en kinderen 
Op vrijdag 4 december was ik weer uitgenodigd om mijn rondgang te doen bij de kinderen van de leden van de gebuurtekring.  Ik had heel mooie brieven van hen ontvangen zodat de zwarte pieten niet veel moesten nadenken wat we aan al die brave kinderen zouden geven.  Mijn paard heeft hele vrachten moeten meesleuren om alles bij die kinderen te krijgen.  “Slecht weer vandaag”  was wel heel tevreden van de vele snoepjes die de kinderen hadden klaargezet voor hem.
Voor mezelf en voor de twee pieten was het ook een heel mooie avond.  De kinderen hebben mooie liedjes gezongen en overal hadden de ouders een mooi plaatsje voor ons gereserveerd en werd het een echt feest.
Er waren heel brave kinderen bij die zelfs hun ‘tutje’ aan mij hebben meegegeven.  Allemaal hadden ze op school flink hun best gedaan.  Soms moeten ze wel een beetje meer luisteren naar mama en papa, maar dat doen de pieten ook niet altijd. Ik denk wel dat het daar bij jullie een gezellige buurt is met allemaal vriendelijke ouders en kinderen.
Beste mensen van het bestuur, bedankt dat ik weer bij U mocht langskomen en wees gerust, als jullie me volgend jaar terug uitnodigen, zal ik zeker weer mijn toertje doen.
Tot volgend jaar 
Sinterklaas