Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

OfficiŽle opening van de Gulden-Peerdenstraat.

Eindelijk zouden we willen zeggen, maar eigenlijk hebben de werken minder impact op ons dagelijks leven in de straat gehad dan we hadden gedacht. Rekening houdend met het feit dat ALLES opnieuw werd gelegd en aangelegd, zijn we er goed van afgekomen. De aannemer heeft zoveel als mogelijk gezorgd dat we op een aanvaardbare manier onze woonst konden bereiken. Op enkele uitzonderingen na zijn er geen grote problemen tussen de bewoners en de aannemer geweest. We willen de aannemer daarom ook bedanken en feliciteren. We hebben andere dingen gehoord en gezien van andere straatwerken.

Dus zaterdag 20 oktober 2012 was het de grote dag. Het stadsbestuur had heel de omgeving uitgenodigd op de opening met receptie achteraf en heel wat buurtbewoners zijn dan ook ingegaan op de uitnodiging.
Na de speech en dankwoorden van Schepen Demarest, zette de muziekvereniging Poldergalm de stoet in gang en mochten de prominenten en de vele buurtbewoners de straat inwandelen en nadien genieten van een mooie receptie in zaal Trammelant.
We hebben een mooie straat. Laat ons nu hopen dat de gebruikers hun verstand gebruiken en zich houden aan de snelheid.
Dank aan het stadsbestuur, de aannemer, de opzichter van wegenbouw, en iedereen die aan de realisatie heeft meegewerkt.
De hele reportage werd voorzien van foto’s van onder meer Johan, Rina, Suzy, Elke en enkele anderen.

Heropening G.-Peerdenstraat

Iedereen heeft al een brief in zijn bus gekregen waarin wordt gemeld dat de Gulden-Peerdenstraat wordt heropend.

Het stadsbestuur heeft ons gevraagd om via de gebuurtekring iedereen uit te nodigen op de inwandeling. Er wordt dus verzameling geblazen op zaterdag 20 oktober om 10.45 uur aan het begin van de Gulden-Peerdenstraat, kant Daverlostraat. Na de openingsspeech gaan we allen samen de straat inwandelen en gaan dan in groep naar de receptie die het stadsbestuur ons aanbiedt. We doen dus een warme oproep zodat iedereen aanwezig zou zijn.

 

Artikel uit " Het Nieuwsblad " 18 oktober 2012.